Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΑΧΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ... ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ DOVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΝΤΡΑ ΩΣ ΜΑΜΑ! - ΒΙΝΤΕΟ-

Μια νέα διαφήμιση του Dove δείχνει διάφορες μαμάδες διαφορετικών φυλών, να λένε τις απόψεις τους σχετικά με τη μητρότητα και το τι σ...






Μια νέα διαφήμιση του Dove δείχνει διάφορες μαμάδες διαφορετικών φυλών, να λένε τις απόψεις τους σχετικά με τη μητρότητα και το τι σημαίνει για αυτές να είσαι "καλή μαμά".

«Εσύ είσαι ο μόνος εμπειρογνώμονας για το παιδί σου», λέει μια μητέρα. «Πιστέψτε στον εαυτό σας, πιστέψτε στην ικανότητά σας ως γυναίκα», λέει μία άλλη.





Ανάμεσα στις μαμάδες εμφανίζεται και ο/η "Shea", ένας λευκός άντρας ντυμένος σαν γυναίκα, δίπλα σε μία νεαρή γυναίκα. Η διαφήμιση δεν καθιστά σαφές αν ο "Shea" είναι τρανσέξουαλ ("trans") ή είναι ντυμένος με γυναικεία ρούχα ("cross-dressing"), αλλά ο Shea λέει ότι είναι ο βιολογικός γονέας του παιδιού που φαίνεται στην διαφήμιση και ότι αυτός και η σύζυγός του «θα είναι και οι δύο μητέρες».

«Και οι δύο θα είμαστε μαμάδες», δηλώνει ο "Shea" στην διαφήμιση, η οποία προωθεί τη σειρά προϊόντων Baby Dove. «Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος να τα κάνεις όλα», λέει.

Δείτε το βίντεο ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.