Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΑΝΤΗ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΑ... ΛΗΓΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ

Λήγει αύριο το διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τριήμερη κράτηση των τεσσάρων υπόπτων που συνελήφθησαν σε σ...





Λήγει αύριο το διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τριήμερη κράτηση των τεσσάρων υπόπτων που συνελήφθησαν σε σχέση με την απαγωγή του τετράχρονου κοριτσιού στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΚΥΠΕ, οι ανακριτές της υπόθεσης θα αποφασίσουν μέχρι αύριο κατά πόσον θα ζητήσουν ή όχι ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στα τεκμήρια που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.




Οι τέσσερις αρνήθηκαν, από την πρώτη στιγμή, οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς για τις κινήσεις τους κατά το χρόνο πριν, κατά και μετά τη διάπραξη της απαγωγής.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό της 4χρονης συνεχίστηκαν και σήμερα χωρίς μέχρι στιγμής οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, σήμερα Κυριακή η μικρή Marie-Eleni, έγινε τεσσάρων χρονών, κάνοντας γενέθλια μακριά από τη μητέρα της και ως πρωταγωνίστρια, άθελά της, σε μια από τις πιο παράξενες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κυπριακή κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια.

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.