Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ...!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ...!!

Σε «πόλεμο» αντεγκλήσεων οδηγείται το ΚΚΕ με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, ύστερα από τα όσα δήλωσε ο τελευταί...

Αντεγκλήσεις ανάμεσα σε ΚΚΕ και Αμβρόσιο




Σε «πόλεμο» αντεγκλήσεων οδηγείται το ΚΚΕ με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, ύστερα από τα όσα δήλωσε ο τελευταίος για τον Νίκο Μπελογιάννη.




Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης με ανάρτησή του είχε χαρακτηρίσει «αρχιδολοφόνο» και «αδελφοκτόνο» των Ελλήνων τον Νίκο Μπελογιάννη με αφορμή τη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια του μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης». Ο μητροπολίτης στην ίδια ανάρτηση είχε αναφερθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Ν. Μπελογιάννη, χαρακτηρίζοντας τον «Κομμουνιστο-Συμμορίτη», «πράκτορα των Σοβιετικών Μπολσεβίκων», «προδότη της Πατρίδος», «σφαγέα των Ελλήνων αδελφών κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου».

Ο Περισσός, και συγκεκριμένα η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ, χαρακτήρισε γνωστό τον ασφαλίτικο ρόλο του μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος «ως στυλοβάτης της πλουτοκρατίας και του πολιτικού της συστήματος, επιβεβαίωσε με την πρόσφατη επιστολή του την προσπάθεια του να αμαυρώσει τα υψηλά ιδανικά του ΚΚΕ, την ανιδιοτελή πάλη των κομμουνιστών για τα λαϊκά συμφέροντα και τον γνήσιο πατριωτισμό τους μέχρι και την θυσία της ζωής τους».
..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.