Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!! ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ...!!

Υπό τη σκιά της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, πραγματοποιούνται οι γαλλικές προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με τους πολιτ...

LIVE - Όλες οι εξελίξεις για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές






Υπό τη σκιά της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, πραγματοποιούνται οι γαλλικές προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, η τρομοκρατική επίθεση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.




Οι υποψήφιοι της δεξιάς και της ακροδεξιάς ζήτησαν να γίνει περισσότερο αυστηρή η πολιτική ασφάλειας. Η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, παρουσιάζει την υποψηφιότητα της ως την καλύτερη άμυνα απέναντι στην τρομοκρατία σε μια χώρα που έχει συγκλονιστεί από τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο συντηρητικός υποψήφιος Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε από την πλευρά του αποφασισμένος να δώσει μάχη κατά της τρομοκρατίας «με ατσάλινη γροθιά». «Κάποιοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει καλά το μέγεθος του κακού που μας επιτίθεται»,τόνισε ο Φιγιόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών κατά την εκλογή διαδικασία με 50.000 αστυνομικούς και 7000 στρατιώτες στους δρόμους.

Οι υποψήφιοι για τον πρώτο γύρο των εκλογών είναι έντεκα, ενώ το αποτέλεσμα ακόμα αβέβαιο, αφού ο αριθμός των αναποφάσιστων παραμένει αρκετά μεγάλος.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαϊου, είναι ο Εμμανουέλ Μακρόν, η Μαρίν Λεπέν, ο Φρανσουά Φιγιόν και ο Ζαν Λικ Μελανσόν.
enikos.gr
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.