Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΟΨΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑΣΗΜΟΥΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η δημοφιλής ραδιοφωνική εκπομπή "Bible Answer Man" με τον Hank Hanegraaff κόπηκε απότομα από τον χριστιανικό ραδιοφωνικό στ...





Η δημοφιλής ραδιοφωνική εκπομπή "Bible Answer Man" με τον Hank Hanegraaff κόπηκε απότομα από τον χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Bott Radio Network” (BRN), λόγω «ανησυχιών» σχετικά με τη «βιβλική ακρίβεια» του Hanegraaff αφότου έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος.




«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι ακροατές μας γνωρίζουν ότι ο προγραμματισμός που έχουμε στο Bott Radio Network είναι απολύτως βιβλικός», δήλωσε ο Πρόεδρος του BRN Richard P. Bott II, μέλος της Εκκλησίας των Βαπτιστών στο Lenexa του Κάνσας.

Ο γεννημένος στην Ολλανδία 67χρονος Αμερικάνος Hendrik "Hank" Hanegraaff (Χανκ Χάνέγκραφ), γνωστός ως "Bible Answer Man" (δηλαδή "Ο Άνθρωπος των Απαντήσεων με βάση την Βίβλο"), λόγω της ομώνυμης δημοφιλούς και παλαιάς ραδιοφωνικής εκπομπής, εκτός από ραδιοφωνικός παρουσιαστής είναι συγγραφέας δεκάδων βιβλίων που έχει γράψει για θέματα δογματικά, απολογητικά (κατά διαφόρων αιρέσεων και μη χριστιανικών δοξασιών και θρησκειών) και πολιτιστικά, καθώς και ομιλητής σε συνέδρια και ιεροκήρυκας σε εκκλησίες Διαμαρτυρομένων, ενώ είναι και πρόεδρος του Ινστιτούτου Χριστιανικών Ερευνών (CRI), που ίδρυσε ο 1960 ο συντηρητικός προτεστάντης Walter Martin.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.