Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...» ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΤΑΣ

Από το πλευρό του ηθοποιού σε αυτή τη δύσκολη μάχη, δεν έλειψε ούτε λεπτό, ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας Από τη ζωή έφυγε το μεσημέρ...






Από το πλευρό του ηθοποιού σε αυτή τη δύσκολη μάχη, δεν έλειψε ούτε λεπτό, ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας

Από τη ζωή έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».




Η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα έγινε άνιση όταν εντοπίστηκαν μεταστάσεις. Παρόλα αυτά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου εξάντλησε κάθε «όπλο» που είχε στη θεραπευτική φαρέτρα του για να βοηθήσει τον ασθενή.

Από το πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη μάχη, δεν έλειψε ούτε λεπτό η τελευταία του σύζυγος, Χριστίνα αλλά και ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας, ο οποίος μίλησε στο protothema.

«Έφυγε το καλύτερο παιδί. Ο Στάθης θα λείψει όχι μόνο στους συγγενείς του αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο». Με τρεμάμενη φωνή και προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ο Γιάννης Ρωτάς, μιλάει για το χαρακτήρα του αδερφού του αλλά και για το μεγαλείο της ψυχής του.

«Ο Στάθης βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Όποτε έβλεπε στην τηλεόραση να παρουσιάζονται θέματα με οικογένειες ή μικρά παιδιά που είχαν οικονομικά η προβλήματα υγείας τηλεφωνούσε στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους ζητούσε να τον φέρουν σε επαφή για να τους συνδράμει με όποιον τρόπο μπορούσε, που τις περισσότερες φορές ήταν οικονομικός», λέει στο protothema ο Γιάννης Ρώτας και συμπληρώνοντας τονίζει: «Είχε αγοράσει σπίτια σε οικογένειες που είχαν πρόβλημα κι είχε βοηθήσει πολλούς συναδέλφους του».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.