Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...!! Ο ΙΒΑΝΟΦ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΕΙΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ...!!!

Μετά από το κλείσιμο της θύρας από τον πρόεδρο των Σκοπίων, στον Καρλ Μπίλντ και στον Επίτροπο Γιόχαννες Χαν, τώρα ήρθε η σειρά τ...







Μετά από το κλείσιμο της θύρας από τον πρόεδρο των Σκοπίων, στον Καρλ Μπίλντ και στον Επίτροπο Γιόχαννες Χαν, τώρα ήρθε η σειρά του ΜπράιανΧόιτ Γι, αναπληρωτή Γραμματέα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γκιόργκε Ιβάνοφ δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχθεί τον Αμερικανό αξιωματούχο, ο οποίος τη Δευτέρα φθάνει στα Σκόπια και θα συναντηθεί με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.




Η επίσημη άρνηση του προέδρου, επιβεβαιώθηκε από το προεδρικό γραφείο, αναφέρει η σλαβική τηλεόραση των Σκοπίων «tv21.tv/mk».

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στα Σκόπια, το περασμένο έτος, ο Χόιτ Γι έκανε έκκληση να εφαρμοσθούν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση. Στη συνέχεια τόνισε ότι οι γειτονικές χώρες έχουν κάνει σημαντική πρόοδο σε σχέση με τα Σκόπια.

Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος- σημειώνει το δημοσίευμα- και τα πράγματα στη χώρα όχι μόνον δεν άλλαξαν προς το καλύτερο, αλλά πήγαν στο χειρότερο. Οι εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου ήταν η ελπίδα για το πέρας της πολιτικής κρίσης, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Ενώ ο λαός βρίσκεται σε αναμονή τι θα φέρει ο Αμερικανός αξιωματούχος μαζί του, ο πρέσβης της ΕΕ Σάμουελ Ζμπόγκαρ, είπε ότι η πρόταση του Αχμέτι για συνάντηση μεταξύ του Ζάεφ και του Γκρούεφσκι θα ήταν εποικοδομητική «γιατί είναι καλό οι αρχηγοί των κομμάτων να μιλούν, να έχουν επαφές και να ανταλλάσουν απόψεις».

Ο Ζμπόγκαρ τόνισε επανειλημμένα ότι η λύση στην κρίση δεν πρέπει να αναμένεται από τους ξένους διπλωμάτες και εκπροσώπους κυβερνήσεων, αλλά από τους ντόπιους πολιτικούς.

(tv21.tv/mk)

-
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.