Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΠΑΞΑΝ Ο,ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ

Έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών Θρασύτατη ληστεία σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Βύρωνα πραγ...







Έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών

Θρασύτατη ληστεία σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Βύρωνα πραγματοποίησαν δύο δράστες οι οποίοι εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου ιδιοκτήτη και πελάτες στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια.





Οι δυο ληστές μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο περίπου στις 11:30 το πρωί, φορώντας τζόκεϊ και παριστάνοντας του πελάτες.

Όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία έβγαλαν τα όπλα που είχαν κρυμμένα στα ρούχα τους και ζήτησαν από τα άτομα που ήταν στους χώρους του κοσμηματοπωλείου να παραμείνουν ακίνητα.

Στη συνέχεια γέμισαν τις τσάντες τους με κοσμήματα και ρολόγια. Κατά τη διαφυγή τους ένας πολίτης που βρισκόταν εκείνη την ώρα έξω από το κοσμηματοπωλείο προσπάθησε να τους εμποδίσει. Οι ληστές όμως τον χτύπησαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.