Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΤΩΡΑ... «ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ... ΖΗΤΩ Η ΓΑΛΛΙΑ»...!!!

Με ταπεινώτητα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο προεδρικό Μέγαρο έχει γίνει. Έχω μεγάλη ευθύνη για τη...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ






Με ταπεινώτητα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο προεδρικό Μέγαρο έχει γίνει. Έχω μεγάλη ευθύνη για την ενότητα και την ασφάλεια και την ανεξάρτησία του γαλλικού έθνους. Μιλάμε για πράξη γενναιότητας.




Το σύστημα με όλα τα μέσα προσπάθησε να έχει ρόλο σε αυτή τη μονομαχία. Επιτέλους θα έχουμε τη δική μας φωνή. Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παγκοσμιοποίηση. Είτε θα επιλέξετε τη Γαλλία των εθνικών συνόρων, έχετε επιλογή να αλλάξετε τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ 75% ΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΩΝ... Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ 23,6%...!!! ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ...

Ώρα να ελευθερώσουμε τους Γάλλους πατριώτες. Είμαι η υποψήφια του λαού. καλώ τους Γάλλους πατριώτες να βγουν από τα δικά τους καταφύγια, να μας δείξουν το μέλλον, να υπεραπιστούμε το μέλλον της χώρας. Καλώ όλους να ενωθούν, να συνταχθούν μαζί μας.

Ζήτω ο γαλλικός λαός, ζήτω η γαλλική Δημοκρατία, ζητω η Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.