Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τ΄@ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ» ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΟΝΙ ΜΟΝΤΑΝΑ! ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...

θύελλα" κόπασε μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε, όχι όμως και τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram μ...









θύελλα" κόπασε μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε, όχι όμως και τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram με προφανή σχέση τα όσα έγιναν τις προηγούμενες 3-4 ημέρες στον Παναθηναϊκό.


"Τα μόνα που έχω σε αυτόν τον κόσμο είναι τα αρχ...α μου και ο λόγος μου και δεν πρόκειται να τα σπάσω για κανέναν" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", δανειζόμενος τη συγκεκριμένη φράση από τον "Σημαδεμένο" και τον Τόνι Μοντάνα, το ρόλο που υποδύεται στη "θρυλική" ταινία του 1983 ο Αλ Πατσίνο!

Δείτε εδώ το νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:




sport24
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει με... αμείωτους ρυθμούς τις αναρτήσεις του στο instagram. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επέλεξε αυτή τη φορά έναν πιο σκληρό τρόπο για να πέράσει το μήνυμα του.

"'Όταν τους σέβεσαι σε γ..., όταν τους γ... σε σέβονται", έγραψε, χωρίς να γνωρίζουμε, φυσικά, τους αποδέκτες του μηνύματος.
dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.