Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥ...

Φωτογραφίες του δράστη της επίθεσης κατά των αστυνομικών στα Ηλύσια κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τον 39χρον...

vlcsnap-2017-04-20-22h05m10s5.png






Φωτογραφίες του δράστη της επίθεσης κατά των αστυνομικών στα Ηλύσια κάνουν το γύρο του διαδικτύου.




Πρόκειται για τον 39χρονο Γάλλο Καρίμ Σεφρί του επονομαζόμενου και Αμπού Γιουσούφ ο Βέλγος. Ο δράστης, το 2001 είχε επιτεθεί ξανά σε αστυνομικούς. Τότε, είχε τραυματίσει δυο σοβαρά. Συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή. Αλλά αποφυλακίστηκε πρόωρα.

Και πρόσφατα είχε μπει ξανά στο στόχαστρο των αρχών. Φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Telegram, για την ανταλλαγή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων με άλλους ομοϊδεάτες του, για να εκτοξεύσει απειλές και να κάνει γνωστή την «επιθυμία» του να σκοτώσει αστυνομικούς μετέδωσε το BFM TV.


Σύμφωνα δε με το France 2, πρόσφατα είχε κρατηθεί από τις γαλλικές αρχές και είχε ανακριθεί γιατί πληροφοριοδότες είχαν ενημερώσει την αστυνομία πως έψαχνε όπλα για να σκοτώσει αστυνομικούς. Άγνωστο ακόμα γιατί, είχε αφεθεί ελεύθερος.




Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τρία μέλη της οικογένειας του δράστη.

Μετά την επίθεση και ως τα ξημερώματα, η αστυνομία έκανε έρευνες στο πατρικό του στην πόλη Σελ, ένα προάστιο ανατολικά του Παρισιού. Κι αν ο 39χρονος είναι ο δράστης της επίθεσης στη Σανς Ελιζέ, φαίνεται πως δεν έδρασε μόνος του.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για δεύτερο δράστη, ο οποίος έφτασε στη Γαλλία μέσω τρένου από το Βέλγιο. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό ο άνδρας παραδόθηκε στις Αρχές στην Αμβέρσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.