Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ... ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ...!!!

Συνελήφθη στο Μπούρντουρ άτομο που αυνανίστηκε εντός λεωφορείου. Τον κατηγορούμενο τον πρόδωσε το σπέρμα του που έφτασε στην πλάτη της...







Συνελήφθη στο Μπούρντουρ άτομο που αυνανίστηκε εντός λεωφορείου. Τον κατηγορούμενο τον πρόδωσε το σπέρμα του που έφτασε στην πλάτη της γυναίκας που καθόταν μπροστά του.

Στο Μπούρντουρ o 31 ετών σεκιούριτι Ι.Γ. συνελήφθη με την κατηγορία πως αυνανίστηκε μέσα στο λεωφορείο. Μετά από την ανάκριση μεταφέρθηκε στο δικαστήριο το οποίο τον άφησε προσωρινά ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.




ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Απριλίου και καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου. Ο 31 ετών Ι.Γ. που εργάζεται ω σεκιούριτι σε μια βιομηχανία, στις 17:45 κάθισε μόνος του στο πίσω κάθισμα του υπ. αρ. 15Μ 0022 λεωφορείου και άρχισε να αυνανίζεται.

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛAΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑ

Το σπέρμα του έφτασε ως την πλάτη της επιβάτιδας Γ.Ζ. που καθόταν σε μπροστινό κάθισμα, ενώ από τους υπόλοιπους επιβάτες που αντιλήφθηκαν την κατάσταση, ο φοιτητής Ζ.Α. του φώναξε ¨καλά είσαι ανώμαλος ;¨ και επενέβη. Υπήρξε μια ταραχή και καθώς το λεωφορείο σταμάτησε, ο Ι.Γ. βρήκε ευκαιρία και διέφυγε.

Μετά από καταγγελία της Γ.Ζ. πάνω στην οποία είχε φτάσει το σπέρμα, η αστυνομία εξέτασε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου και σύντομα συνέλαβε τον σεκιούριτι Ι.Γ.

Μετά από τις διαδικασίες στην αστυνομία, ο Ι.Γ. μεταφέρθηκε στο Πρωτοδικείο, με απόφαση του οποίου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

http://www.sondakika.com - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.