Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

Οι δύο ασιατικής καταγωγής ύποπτοι ήταν ασιατικής καταγωγής, συνδέονταν με τρομοκρατικές ομάδες και είχαν ξεκινήσει την οργάνωση για...






Οι δύο ασιατικής καταγωγής ύποπτοι ήταν ασιατικής καταγωγής, συνδέονταν με τρομοκρατικές ομάδες και είχαν ξεκινήσει την οργάνωση για την κατασκευή βόμβας - Αντιστάθηκαν κατά τον έλεγχό τους

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε την Τετάρτη η Μόσχα, καθώς πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών πυροβόλησε και σκότωσε δύο ύποπτους τρομοκράτες στην περιοχή Βλάντιμιρ, στα ανατολικά της ρωσικής πόλης.




Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου των ρωσικών αρχών, οι δύο ύποπτοι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς του πράκτορα όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο και αντιστάθηκαν στη σύλληψή τους.

Η ίδια πηγή ανακοίνωσε ότι οι δύο ύποπτοι, οι οποίοι ήταν ασιατικής καταγωγής, βρίσκονταν υπό παρακολούθηση για επαφές που είχαν με τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ είχαν ξεκινήσει την οργάνωση για την κατασκευή βόμβας, την οποία θα χρησιμοποίησαν σε άγνωστη τοποθεσία και σε άγνωστο χρόνο.

Σημειώνεται ότι ο τζιχαντιστής που σκόρπισε τον θάνατο σε 14 ανθρώπους στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ήταν ασιατικής καταγωγής και ειδικότερα από το Κιργιστάν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ρωσικής αντικατασκοπείας, κατά τη διάρκεια του 2016 αποσοβήθηκαν 16 τρομοκρατικές ενέργειες, οι περισσότερες εκ των οποίων θα εκδηλώνονταν από οικονομικούς μετανάστες επαρχιών της ασιατικής περιοχής της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.