Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ή ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΑΛΛΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ...!!

Σάλο προκαλεί η δήλωση Γάλλου πρώην διπλωμάτη, πως οι δυο δρόμοι για την Τουρκία μετά το δημοψήφισμα που έδωσε εξουσίες σουλτάνου στον ...

Απίστευτη δήλωση: Η μόνη λύση για την Τουρκία είναι δολοφονία του Ερντογάν ή εμφύλιος! [vid]





Σάλο προκαλεί η δήλωση Γάλλου πρώην διπλωμάτη, πως οι δυο δρόμοι για την Τουρκία μετά το δημοψήφισμα που έδωσε εξουσίες σουλτάνου στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντγάν είναι είτε η δολοφονία του Τούρκου προέδρου είτε το να οδηγηθεί η χώρα σε εμφύλιο πόλεμο!




Ο Philippe Moreau Defarges, καθηγητής και πρώην διπλωμάτης, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του καναλιού BFM. Και εκεί, δεν δίστασε να πει πως ο μοναδικός τρόπος να απαλλαγεί η Τουρκία από τον Ενρτογάν, είναι να τον δολοφονήσουν!

«Ο Ερντογάν επέλεξε να πετάξει τη μπάλα μακριά για να πάρει περισσότερη εξουσία και αυτό θα τον οδηγήσει στην καταστροφή», είπε αρχικά ο Γάλλος πρώην διπλωμάτης και συμπλήρωσε πως «για εκείνον, η λύση είναι είτε εμφύλιος ή μια δύσκολη υπόθεση για να αναφερθεί κανείς, η δολοφονία του».

Η δήλωση περί δολοφονίας του Ερντογάν τάραξε τον παρουσιαστή της εκπομπής, που τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να νομιμοποιήσει μια δολοφονία για να βγει από μια πολιτική κρίση. Ο Moreau Defarges, πάντως, έσπευσε να υπερασπιστεί όσα είπε, τονίζοντας πως «έχουμε δεί καταστάσεις όπως αυτή εδώ και αιώνες, από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, τι συμβαίνει σε έναν άδικο ηγέτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.