Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: «ΑΣΦΑΛΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ»

Για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο για τους μικρούς χρήστες με κυριότερο ατόν της εξαπάτησης από επιτήδειους αναφέρθηκε κατά...






Για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο για τους μικρούς χρήστες με κυριότερο ατόν της εξαπάτησης από επιτήδειους αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο στρατηγός ε.α. Μανόλης Σφακιανάκης σε εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων.






Πλήθος κόσμου και φορέων παρακουλούθησε την ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Σφακιανάκη, θέτοντας τις δικές τους απορίες και προβληματισμούς σχετικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα, που απασχολεί γονείς και παιδιά.



Μεταξύ άλλων ο κ.Σφακιανάκης επεσήμανε:

Το διαδίκτυο είναι το φως, μονόδρομος για την πρόοδο και κάνει τον κόσμο καλύτερο γιατί το 98% του διαδικτύου είναι θετικό.


Δεν υπάρχει απόλυτη προστασία. Ακόμη και μέσω email που στέλνουμε, μπορούν οι επιτήδειοι να μας παγιδέψουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο του υπολογιστή μας. Ασφαλής υπολογιστής είναι ο κλειστός υπολογιστής και εκτός πρίζας.
Τέλος χαρακτήρισε υπερβολικό τον θόρυβο για το Διαδικτυακό εκφοβισμό (Cyberbullying).

«Η «καζούρα» που λέγαμε στα χρόνια μας και με την οποία μεγαλώσαμε, είναι αυτό που σήμερα αποκαλείται από πολλούς Διαδικτυακός εκφοβισμός. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή σε αυτό» ανέφερε ο ίδιος.

(φωτό από sadentrepese.blogspot.com)

cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.