Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΕΪ: ΠΕΘΑΝΕ Η ΑΝΝΑ ΞΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΕΛΕΜ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΜΙΚΟ ΣΟΚ! - Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ πενθεί την απώλεια της Άννας Ξερικού που «έφυγε» στο Μπελέμ της Βραζιλίας σε ηλικία 45 ετών από σηψ...






Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ πενθεί την απώλεια της Άννας Ξερικού που «έφυγε» στο Μπελέμ της Βραζιλίας σε ηλικία 45 ετών από σηψαιμικό σοκ.
Την Μ. Πέμπτη η Ξερικού πραγματοποίησε μια επέμβαση ρουτίνας, όμως τις επόμενες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις και παρότι ενημέρωσε τον γιατρό της δεν έγινε σωστή εκτίμηση των συμπτωμάτων, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να υποστεί σηψαιμία, όπως διαπιστώθηκε μετά την εκ νέου εισαγωγή της σε νοσοκομείο, πριν από τρεις ημέρες.




Γεννηθείσα στις 7 Ιουνίου 1972, η εκλιπούσα υπήρξε από τις κορυφαίες πασαδόρους που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϊ. Η καριέρα της περιλάμβανε ομάδες όπως οι Ολυμπιακός, ΖΑΟΝ, Μίλωνας, Δραπετσώνα και Άγιος Σώστης, ενώ το 2011 βοήθησε τον Πανναξιακό να προαχθεί στην Α2 Γυναικών. Ακόμη, ήταν διεθνής και πρωταθλήτρια στο beach volley.

Επειδή η νομοθεσία της Βραζιλίας δεν επιτρέπει τη μεταφορά νεκρού εκτός χώρας, η σορός της Άννας Ξερικού θα αποτεφρωθεί και η τέφρα της θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, όπου ζουν η μητέρα και η αδελφή της.

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.