Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΙΝΑ...!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ....

Ασφαλείς είναι όλοι οι μοναχοί του ελληνορθόδοξου μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης του Σινά και όλοι οι προσκυνητές, σύμφωνα με πλ...

Αίγυπτος -  Ένας νεκρός και 4 τραυματίες από επίθεση στη Μονή Αγίας Αικατερίνης του Σινά






Ασφαλείς είναι όλοι οι μοναχοί του ελληνορθόδοξου μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης του Σινά και όλοι οι προσκυνητές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά το ένοπλο επεισόδιο σε φυλάκιο της αστυνομίας στην είσοδο της περιοχής του ελληνορθόδοξου Μοναστηριού, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα Ιουστινιάνεια τείχη της πολυαιώνιας Μονής.




Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά η αιγυπτιακή τηλεόραση, σημειώθηκε ένοπλο επεισόδιο σε αστυνομικό φυλάκιο, στις 8 περίπου το βράδυ (9 ώρα Ελλάδος), με απολογισμό δύο αστυνομικούς νεκρούς και τραυματίες μεταξύ των ανδρών του φυλακίου.

Η ελληνική Πρεσβεία στο Κάιρο είναι σε συνεχή επαφή με την αρχιεπίσκοπο και τους μοναχούς καθώς και με την αιγυπτιακή αστυνομία και παρακολουθεί από κοντά τη κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.