Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ... Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΥΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Το ελικόπτερο του στρατού εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που έφτασαν ...






Το ελικόπτερο του στρατού εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που έφτασαν στο σημείο της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού εντόπισαν τα συντρίμμια, στην περιοχή του Σαρανταπόρου.




Νεκροί είναι ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (χειριστής του ελικοπτέρου) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (συγκυβερνήτης) Κωνσταντίνος Χατζής. Εκτός κινδύνου είναι η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα η οποία ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου και μεταφέρεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας, χειριστής του Χιούι, θεωρούνταν πολύ έμπειρος πιλότος με 1.620 ώρες πτήσης στον συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρων. Ο συγκυβερνήτης, υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής, είχε συμπληρώσει 420 ώρες πτήσης στα Χιούι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα kozanilife.gr το ελικόπτερο τύπου Χιούι έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ, χωρίς να διευκρινίζεται αν η συντριβή του UH-1H επήλθε ως αποτέλεσμα της επαφής με καλώδια ή αν το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια ενώ έπεφτε.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία – ντοκουμέντο που δείχνει το ελικόπτερο Χιούι να έχει μετατραπεί σε ένα... μάτσο σίδερα


Πηγή φωτογραφίας: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.