Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Η «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ»!.

Πριν από λίγες ημέρες, στην φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα “Documento" και κάτω από τον τίτλο «Η φτώχεια...

Έλλειμμα, φτώχεια και γκρίνια στην “φυλλάδα των συντακτών”






Πριν από λίγες ημέρες, στην φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα “Documento" και κάτω από τον τίτλο «Η φτώχεια φέρνει γκρίνια», διαβάσαμε τα εξής:




«Το συγκριτικό πλεονέκτημα της “Εφημερίδας των Συντακτών” είναι η ανεξαρτησία της από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα καθώς “μοναδικοί εργοδότες των δημοσιογράφων της είναι οι αναγνώστες τους”, όπως λέει το διαφημιστικό σλόγκαν. Όμως η κυκλοφορία της είναι χαμηλότερη από εκείνο το οριακό νούμερο που θα επέτρεπε στην εφημερίδα να ζει απρόσκοπτα. Άρα έλλειμμα, άρα φτώχεια, άρα γκρίνια. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε μια ομάδα δημοσιογράφων της δεν θα ήταν αρνητική στην είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην εφημερίδα. Όμως, πολλοί συνάδελφοί τους δεν θέλουν ούτε να ακούσουν αυτό το ενδεχόμενο».
Αφού αφήσουμε εντελώς ασχολίαστα τα περί «ανεξαρτησίας της από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα», ας σταθούμε στην συνέχεια. Το δημοσίευμα του «Documento» επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε γράψει και από την δική μας μεριά στο παρελθόν, ότι δηλαδή η φυλλάδα των συντακτών έχει κυκλοφοριακή καθίζηση, καθώς έχει απολέσει το 30% περίπου της αρχικής της κυκλοφορίας. Η συνταύτιση και η συνοδοιπορία με την μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται ως η ανεπίσημη έντυπη έκφραση του κόμματος, στοίχισε πολύ κυκλοφοριακά. Αποτέλεσμα, να έχουμε «γκρίνια» ανάμεσα στους συντελεστές αυτού του άθλιου εκδοτικού εκτρώματος.

Δυστυχώς για την φυλλάδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών, των φωτομοντάζ και τη υπεράσπισης κατηγορουμένου για παιδεραστία, οι «αποκαλύψεις» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι (ο Θεός να τις κάνει) «αναλύσεις» διαφόρων συντακτών της για την (υποτιθέμενη) εσωτερική κατάσταση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών (με «επιχειρηματολογία» η οποία να οδηγεί σε απορίες για την ψυχική και νοητική κατάσταση των «αναλυτών») δεν προσέφεραν επιπλέον φύλλα.

Ευελπιστούμε η «φαγωμάρα» να επεκταθεί ακόμη περισσότερο και η εκδοτική αυτή ντροπή να βάλει «λουκέτο» το συντομότερο δυνατόν. Το «κλείσιμό» της θα αποτελεί μέγιστη υπηρεσία για το καλό του Τόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.