Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Η Κρήτη πενθεί για τον Ιωάννη Τζανιδάκη. Γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής έφθασε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην 126 Σμηνα...







Η Κρήτη πενθεί για τον Ιωάννη Τζανιδάκη. Γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής έφθασε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην 126 Σμηναρχία Μάχης, στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου Σινούκ, με τη σορό του υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη που έχασε τη ζωή του, στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο το πρωί της περασμένης Τετάρτης.






Στην 126 Σμηναρχία Μάχης περίμεναν συγγενείς τους άτυχου αξιωματικού με ανείπωτο πόνο και οδύνη, έτοιμοι να συνοδεύσουν μέχρι την τελευταία κατοικία του, τον δικό τους άνθρωπο. Νεκροφόρα με το φέρετρο που ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, μετέφερε τη σορό στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και στις 2 το μεσημέρι ξεκίνησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του ανώτατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, την Ελεύθερνα Ρεθύμνου, όπου στις 6 το απόγευμα θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος και θα τελεστεί η κηδεία του, παρουσία της οικογένειας του, συγγενών, φίλων, συμμαθητών, συγχωριανών και ανθρώπων που γνώριζαν τον Ι.Τζανιδάκη.













Στο τελευταίο αντίο θα παρίσταται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ που θα φθάσουν με Σινουκ στην Ελεύθερνα αλλά και Αντιστράτηγοι, Υποστράτηγοι που θα έρθουν επισης με Σινούκ στη στρατιωτική βάση 547 του Ρεθύμνου.

Πηγή: neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.