Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α ΡΕ Κ@ΥΦΑΛΕΣ.... ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ!

Οι διαδηλώσεις των πεινασμένων συνεχίζονται στον… «σοσιαλιστικό παράδεισο» της Βενεζουέλας (χώρας – πρότυπο των συντρόφων Τσίπρα και Κ...







Οι διαδηλώσεις των πεινασμένων συνεχίζονται στον… «σοσιαλιστικό παράδεισο» της Βενεζουέλας (χώρας – πρότυπο των συντρόφων Τσίπρα και Καμμένου, καθώς επίσης και των απανταχού αριστερών…), αλλά συνεχίζεται και η κρατική καταστολή. Έτσι, οχτώ διαδηλωτές έχουν πέσει νεκροί από σφαίρες αστυνομικών και παρακρατικών, σ’ ολόκληρη τη χώρα.




Μάλιστα, το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν τρεις νεκροί.

Πρώτος νεκρός ήταν ο 17χρονος Κάρλος Μορένο, στο Καράκας, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν συμμετείχε στις διαδηλώσεις αλλά πυροβολήθηκε στο κεφάλι από παρακρατικούς τσογλανοκομμουνιστές. Δεύτερη νεκρή είναι μια φοιτήτρια, η Πάολα Ραμίρεζ, η οποία έχασε τη ζωή της στην πόλη Σαν Κριστομπάλ όταν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δέχθηκαν τα πυρά ομάδας παρακρατικών την ώρα που αποχωρούσαν από διαδήλωση. «Ήμασταν πάνω στη μοτοσικλέτα και μας ακολουθούσαν πυροβολώντας. Κάποια στιγμή την άφησα για να βρει την αδερφή της μέχρι να κρύψω τη μηχανή και όταν επέστρεψα τη βρήκα στο έδαφος» δήλωσε στο Reuters ο φίλος της Ραμίρεζ. Τρίτος νεκρός ήταν ένας στρατιώτης, που λιντσαρίστηκε από τους εξαγριωμένους διαδηλωτές.

Την ίδια ώρα, οι ντόπιοι «δικαιωματάκηδες» της αριστεράς και της… προόδου, που ωρύονται αν πειραχτεί έστω και μία τρίχα παρακρατικού τσογλανοκομμουνιστή, κόκκινου τρομοκράτη ή αλλοδαπού ληστή – βιαστή, βγάζουν το σκασμό για το όργιο της δολοφονικής κρατικής καταστολής. Αποδεικνύοντας –για μια ακόμα φορά- πως είναι υποκριτές και μεγάλα καθάρματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.