Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ» ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Απειλές που προκαλούν ανατριχίλα από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και τους νεολαίους που λατρεύουν τον Ανώτατο Ηγέτη τους, Κιμ Γιον...





Απειλές που προκαλούν ανατριχίλα από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και τους νεολαίους που λατρεύουν τον Ανώτατο Ηγέτη τους, Κιμ Γιονγκ Ουν. Πέντε εκατομμύρια μαχητές είναι έτοιμοι, με πέντε εκατομμύρια πυρηνικές βόμβες να καταστρέψουν τους "ιμπεριαλιστές Αμερικανούς και τις μαριονέτες τους, τους πολεμοχαρής Νοτιοκορεάτες".
Οι απειλές εκτοξεύτηκαν μέσα από δήλωση, την περασμένη Κυριακή (23.04.2017) της κεντρικής Επιτροπής της κομμουνιστικής νεολαίας της Βόρειας Κορέας, της Kimilsungist-Kimjongilist. Ο εκπρόσωπος της Νεολαίας διατράνωσε τη "βούληση της νεολαίας να εξαφανίσουν αποφασιστικά και ανελέητα τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και τη νοτιοκορεατική πολεμοχαρή μαριονέτα".

Οι νεολαίοι του Κιμ Γιονγκ Ουν υπόσχονται να «εξαφανίσουν τους εχθρούς με την οργή τους», να «εξαφανίσουν με πέντε εκατομμύρια πυρηνικές βόμβες τους "διαβόλους"» που θέλουν την καταστροφή της Βόρειας Κορέας, να καταστρέψουν τη Γη και όλα τα οχυρά της «αυτοκρατορίας του Κακού», όπως χαρακτηρίζουν τις ΗΠΑ. Και στο τέλος, όταν καταφέρουν τη νίκη και αφού ελευθερώσουν (;) τη Νότια Κορέα και επανενώσουν την κορεατική χερσόνησο, θα το γιορτάσουν με πυροτεχνήματα…





«Ακούγοντας την είδηση πως οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και η νοτιοκορεατική μαριονέτα προδοτών κάνουν απελπισμένες προσπάθειες να βλάψουν την αξιοπρέπεια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας και να ρίξουν το σοσιαλιστικό της σύστημα ενώ ανοιχτά μιλούν για προληπτική επίθεση, πέντε εκατομμύρια πρωτοπόροι της Βόρειας Κορέας σκληραίνουν τη βούλησή τους να εξαλείψουν τους εχθρούς με την οργή τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νεολαίας στη δήλωση.

Και δεν σταμάτησε εκεί φυσικά. Οι νεολαίοι του Κιμ Γιονγκ Ουν «περιμένουν την τελική εντολή από το αρχηγείο της επανάστασης, διατηρώντας τους εαυτούς τους απόλυτα μάχιμους και ετοιμοπόλεμους για να εξαφανίσουν με πέντε εκατομμύρια πυρηνικές βόμβες τους διαβόλους που προσπαθούν να φέρουν μια πυρηνική καταστροφή στην απαραβίαστη χώρα. Οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές θα πρέπει να ξέρουν ότι η Γη θα καταστραφεί αν η ανίκητη πυρηνική δύναμη και οι πέντε εκατομμύρια νέοι της, εξοπλισμένοι με πυρηνικές βόμβες εξαπολύσουν την οργή τους.

Αν οι εχθροί προκαλέσουν έστω και κατ’ ελάχιστο, εμείς, οι νέοι εμπροσθοφυλακή, δύναμη του Ανώτατου Ηγέτη και ομάδα αγωνιστών για να επιτύχουμε το σκοπό της επανάστασης, θα ελευθερώσουμε τη Νότια Κορέα και θα εξαφανίσουμε όλα τα οχυρά της αυτοκρατορίας του Κακού πέρα από τον Ειρηνικό, σαν δυναμίτης που εκρήγνυται, σαν αστραπή και καταιγίδα του όρους Paektu*, σαν πρωτοπόροι στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ και τον ιερό πόλεμο για την εθνική επανένωση.

Ο κόσμος θα καταλάβει ξεκάθαρα πως τα μεγάλα στρατεύματα των νέων του Paektu θα εξαφανίσουν όλους τους επιθετικούς και προβοκάτορες της Γης και θα ανάψουν πυροτεχνήματα για την τελική νίκη».

*Σημείωση: Paektu, ενεργό ηφαίστειο στα σύνορα ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Κίνα. Νοτιοκορεάτες και Βορειοκορεάτες θεωρούν το ηφαίστειο Paektu το πνευματικό σπίτι των δυο χωρών. Είναι το υψηλότερο βουνό της κορεατικής χερσονήσου

Πηγή: dprk-doc.com
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.