Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ Ο 59ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ... ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΣΜΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος (φώτο) και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό και μάλιστα οι οι ...






Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος (φώτο) και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό και μάλιστα οι οι οικογένειές τους γνώριζαν τα πάντα


Ένα απίστευτο έγκλημα σόκαρε τα μεσάνυχτα την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας με έναν 59χρονο άντρα, πυροσβέστη στο επάγγελμα, να πυροβολεί και να σκοτώνει τον εραστή της γυναίκας του, ηλικίας 48 ετών (στη φωτογραφία το θύμα).





Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό... Ο 59χρονος όμως πυροσβέστης δεν άντεξε άλλο αυτό που συνέβαινε και σε μια στιγμή απελπισίας άρπαξε το όπλο του, σκοτώνοντας τον εραστή της γυναίκας του και τραυματίζοντας την ίδια.

«Γνώριζα και τα δυο άτομα, τι να σας πω για αυτό το τραγικό περιστατικό; Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα συνηθίζεται να λέμε καλός, εξαιρετικός κλπ, ήταν και οι δυο εξαιρετικοί οικογενειάρχες τίποτα άλλο. Ο δεσμός που είχαν ήταν γνωστός εδώ και αρκετά χρόνια, πολλά θα έλεγα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα» είπε άτομο από το περιβάλλον του θύματος μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Δείτε βίντεο: Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης σκότωσε 48χρονο που ήταν με τη σύζυγό του!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.