Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ... ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ «ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 49ΧΡΟΝΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ -
Ένταλμα σύλληψης του 49χρονου πατέρα του 4χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα απαγωγής από κουκουλοφόρους
- Ενεργοποιήθηκε το Child Alert για την μικρή Μαρία
- Η 4χρονη απήχθη σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια της μητέρας της έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία
- Με μαύρο Range Rover διέφυγαν οι δύο απαγωγείς από τον χώρο πλησίον του νηπιαγωγείου
- Εντοπίστηκαν 300 μέτρα από το νηπιαγωγείο τα ρουχαλάκια του παιδιού σε κάδο αποριμμάτων
- Νορβηγικά ΜΜΕ και δικηγόρος πατέρα: Η μικρή βρίσκεται πλέον με τον πατέρα της(!)
- Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου, Μαρία Βασιλειάδου και έκκληση προς τα ΜΜΕΚibris Postasi: Ο πατέρας της μικρής είχε θεαθεί προ 4 ημερών στα κατεχόμενα
Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 4χρονης Μαρίας.

Ένταλμα σύλληψης του 49χρονου πατέρα του 4χρονου κοριτσιού το οποίο απήχθη σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια της μητέρας της έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, εξασφάλισε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε μια μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Πρόκειται για τον Τorkel Grimsrud από την Νορβηγία, ετών 49. Ο Νορβηγός πατέρας είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να πάρει το παιδί χωρίς επιτυχία.
Πληροφορίες κάνουν λόγο και για έντονη κινητοποίηση της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για το θέμα αυτό.

Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και το κλείσιμο των εξόδων από την Κύπρο, φέρουν τον 49χρονο πατέρα να μην έχει διαφύγει στο εξωτερικό και να είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση φτάνουν συνέχεια στην αστυνομία, ενώ κάποιες φέρουν το πατέρα να έχει αγοράσει ή νοικιάσει σπίτι στις κατεχόμενες περιοχές.

Εξάλλου εκτενή αναφορά κάνουν και τα τουρκοκυπριακά μέσα επικαλούμενα τα ελληνοκυπριακά μέσα και τις πληροφορίες όπου δημοσιεύουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 08:40 δύο κουκουλοφόροι άρπαξαν το 4χρονο κοριτσάκι από τα χέρια της μητέρας έξω από νηπιαγωγείο, έβαλαν το κοριτσάκι σε ένα μαύρο Range Rover και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Έχει εξασφαλιστεί ένταλμα σύλληψης του πατέρα της ανήλικης, πρόσωπο ηλικίας 49 χρόνων, σε σχέση με τα αδικήματα της απαγωγής, της αρπαγής και επίθεσης και... προχωρούμε σε όλες εκείνες τις εξετάσεις και έρευνες για εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης.

Πρόσθεσε ότι παράλληλα «θα γίνουν όλες εκείνες οι άμεσες ενέργειες για την έκδοση διεθνούς ή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης αναλόγως των εξελίξεων και των πληροφοριών που θα υπάρξουν και θα είναι ενώπιον μας».

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η Αστυνομία, κατόπιν οδηγιών του Αρχηγού της Δύναμης, έχει προχωρήσει σε μερική ανάκληση αδειών με δεδομένο ότι οι εξετάσεις γίνονται σε παγκύπρια κλίματα, ενώ στήθηκε κέντρο συντονισμό κρίσεων στην ΜΜΑΔ. Συμπλήρωσε δε ότι έρευνες συνεχίζονται σε ξηρά θάλασσα και αέρα, ενώ ενημερώθηκαν τα οδοφράγματα και τα σημεία εισόδου και εξόδου της Δημοκρατίας, καθώς και η δικοινοτική ομάδα επαφής για το έγκλημα.

«Προτεραιότητα είναι ο εντοπισμός της ανήλικης και σε αυτή την υπόθεση θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένα άκρως σοβαρό ανθρωπιστικό θέμα και γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να υπάρχει αίσια κατάληξη», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, , οι ανακριτές άρχισαν ήδη την αξιολόγηση των όποιων πληροφοριών που λαμβάνονται από πολίτες.

«Ο παράγοντας χρόνος έχει ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις και από πλευράς δικής μας και βεβαίως θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που πρέπει ώστε να διερευνηθεί πλήρως αυτή η συγκεκριμένη υπόθεση», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι ανακριτές αξιολογούν την πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη ότι το κοριτσάκι θεάθηκε με γκρίζες φόρμες σε διαφορετικό αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Σε σχέση με τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε περιοχή γύρω από το νηπιαγωγείο, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι τα αντικείμενα αυτά παραλείφθηκαν και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι αυτά ανήκουν στο ανήλικο κοριτσάκι, χωρίς να πει οτιδήποτε περαιτέρω.

Αναφορικά με δήλωση του πατέρα του κοριτσιού σε νορβηγικά ΜΜΕ ότι έχει επανανωθεί με την κόρη του, ο κ. Αγγελίδης περιορίστηκε να αναφέρει ότι είναι εν γνώση της Αστυνομίας αριθμός πληροφοριών και οι οποιεσδήποτε πληροφορίες αξιολογούνται προσεκτικά.


«Δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί. Γι` αυτό και οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά από την πρώτη στιγμή», κατέληξε.

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του 49χρονου πατέρα της μικρής Μαριέ Ελένης, Torkel Grimsrud έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία Κύπρου ενώ σε συντονισμό βρίσκονται οι αρχές της ΚΔ για εξασφάλιση σχετικού εντάλματος και από την Interpol.

Ποιος είναι ο Torkel Grimsrud

Ο 49χρονος Torkel Grimsrud είναι Project manager και μηχανικός έργων, στον κατασκευαστικό όμιλο Grimsrud AS.

Ο όμιλος Grimsrud AS ειδικεύεται στον κατασκευαστικό τομέα, διαθέτει 4 διαφορετικά τμήματα καθώς και γραφεία σε αρκετές πόλεις στη Νορβηγία και απασχολεί πάνω από 200 υπαλλήλους.

Ο Torkel Grimsrud ανήκει στο προσωπικό των γραφείων της Νορβηγίας, ανάμεσα σε 30 άλλα πρόσωπα.

Η εταιρεία διαθέτει σπουδαίο όνομα στον τομέα της και έχει ως πεδίο δραστηριοτήτων τις κατασκευές αποχετευτικών συστημάτων.

newsit.com.cy

« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου