Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΡΕΙ ΝΕΚΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.... ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ...

Άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 37 χρονών που βρέθηκε έξω από το...







Άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 37 χρονών που βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του με θανατηφόρα χτυπήματα από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο στο κεφάλι.




Μάλιστα, ο δράστης φέρεται ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα και τον έσυρε έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, στην Αστυνομία κρατείται ως ύποπτος ο αδελφός του θύματος, που σύμφωνα με περιοίκους, σήμερα το πρωί βρισκόταν στα χαμένα και οι απαντήσεις που έδινε στους αστυνομικούς ήταν ασαφείς.

Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης.

Στον τόπο του εγκλήματος πήγαν ο υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη και η ιατροδικαστής από τη Λάρισα Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η σορός του θύματος βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του και δίπλα από το αυτοκίνητό του, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και περίοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έγινε μέσα στο σπίτι και το θύμα φέρει σημάδια συρσίματος εκτός σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.