Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ 240.000 ΕΥΡΩ ΝΑ... ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...

Από φιλαράκι του Τζορτζ Σόρος ο Αλβανός πρωθυπουργός (και εξωμότης Έλληνας) Έντι Ράμα, του οποίου η καρέκλα «τρίζει», προσπαθεί να π...






Από φιλαράκι του Τζορτζ Σόρος ο Αλβανός πρωθυπουργός (και εξωμότης Έλληνας) Έντι Ράμα, του οποίου η καρέκλα «τρίζει», προσπαθεί να προσεταιριστεί τον Ντόναλντ Τραμπ με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει, με λεφτά.

Όπως γράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Εστία», το καθεστώς Ράμα επιστράτευσε εταιρεία επικοινωνίας πού συνδέεται στενά με τα συμφέροντα του Αμερικάνου Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών.

Είναι προφανής ως εκ τούτου, συνεχίζει η «Εστία», η πρόθεση του Έντι Ράμα να προσεταιρισθεί την Ουάσιγκτον δια της οδού αυτής.

Πρόκειται για την εταιρεία Ballard Partners, με την οποία το κόμμα του Ράμα υπέγραψε σύμβαση ύψους 240.000 δολαρίων προκειμένου να τούς παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο επόμενο δίμηνο.




Όμως η σύμβαση αυτή, ή όποια έχει κατατεθεί στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, μπορεί να περιέχει και άλλα στοιχεία συνεργασίας, καθώς ή εταιρεία περιλαμβάνει στα αντικείμενά της και τη δημιουργία λόμπι για την υποστήριξη θέσεων ξένων χωρών προς την αμερικανική κυβέρνηση και το Κογκρέσο.

Σημειωτέον, ότι ανάλογο συμβόλαιο, με άλλη αμερικανική εταιρεία, την Muzin Capitol Partners, έχει συνάψει και το Δημοκρατικό Κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Αυτό όμως είναι σημαντικά χαμηλότερο, ανερχόμενο σε 75.000 δολάρια.

Το γεγονός αυτό ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι το κόμμα Ράμα έχει και μια «κρυφή ατζέντα» στο δικό του συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ, ο Έντι Ράμα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενώσεως της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο, σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι προσδοκίες της χώρας του για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διευκρίνισε ότι δεν είναι αυτή ή πρώτη του προτεραιότης, αλλά μια εναλλακτική λύση.

Το TRIBUNE απλώς αισθάνεται εδώ την ανάγκη να προσθέσει ότι εάν ο Έντι Ράμα έχει «όνειρα» να προσαρτήσει το Κοσσυφοπέδιο θα πρέπει παράλληλα να είναι έτοιμος να απολέσει τη βόρεια Ήπειρο. Διότι εάν θέλει να φτιάξει «Μεγάλη Αλβανία» οφείλει να γνωρίζει ότι αυτό δεν θα το πετύχει κρατώντας ελληνικά εδάφη.

Και επειδή ο Έντι Ράμα δεν έχει ούτε ένα πολεμικό αεροπλάνο, ας κάτσει στα αβγά του μην δει τα ελληνικά F-16 να κάνουν χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Τίρανα.

tribune.gr

himara

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.