Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Ο πατέρας του μοναδικού επιζών του απίστευτου τροχαίου κ. Ιωάννης Ελεκίδης μιλάει αποκλειστικά στο protothema.gr Βγήκε από την Εν...







Ο πατέρας του μοναδικού επιζών του απίστευτου τροχαίου κ. Ιωάννης Ελεκίδης μιλάει αποκλειστικά στο protothema.gr

Βγήκε από την Εντατική ο 17χρονος επιζώντας του τροχαίου στο Εύοσμο της Θεσσαλονίκης που στοίχισε την ζωή τεσσάρων συμμαθητών του




Εκτός κινδύνου βρίσκεται η ζωή του 17χρονου μαθητή από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης που πριν από περίπου ένα μήνα εκείνος και άλλοι τέσσερις συμμαθητές τους βγήκαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο ενός παιδιού που το είχε πάρει από τους γονείς του.

Το αποτέλεσμα τραγικό καθώς οι τέσσερις από τους πέντε επιβάτες έχασαν την ζωή τους μετά από σφοδρή πρόσκρουση σε τοίχο ενώ ο 17χρονος συνοδηγός μετέβη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και αμέσως νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα του απίστευτου τροχαίου κ. Ιωάννης Ελεκίδης μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr υπογράμμισε ότι ο γιος του ξεπέρασε την ανάγκη υποστήριξης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκεται σε θάλαμο νοσηλείας του ίδιου νοσοκομείου.

«Βγήκαμε από την εντατική και μπήκαμε σε θάλαμο νοσηλείας στο ΑΧΕΠΑ. Έχουμε βγει εδώ και καιρό, τα πράγματα πάνε καλά αλλά θέλει βήμα-βήμα η προσπάθεια. Είναι νωρίς ακόμα έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δυστυχώς δεν έχουμε επικοινωνία ακόμα, θέλει ακόμα χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο πήγες του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αναφέρουν πως παρόλο ο νεαρός δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του οι ενδοεγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί είναι πολλές και σοβαρές και χρειάζεται επειγόντως να μπει σε μονάδα αποκατάστασης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 17χρονος νεαρός ήταν συνοδηγός στο οικογενειακό αυτοκίνητο μάρκας Volvo ενώ ο οδηγός μαζί με τους υπόλοιπους τρεις επιβάτες βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά την πρόσκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής μάζευαν υπογραφές από το 2015 για να βελτιωθεί ο δρόμος της οδού και να ληφθούν μέτρα καθώς σύμφωνα με τους κατοίκους οι οδηγοί που ανεβαίνουν την προέκταση της Μακρυγιάννη, συνεχίζουν στην οδό Αναγεννήσεως με μεγάλες ταχύτητες, καθώς από το πλάτος του δρόμου νομίζουν ότι βρίσκονται σε κάποιο περιφερειακό δρόμο, αφού δεν υπάρχουν σχετικές πινακίδες με όρια ταχυτήτων και συχνά γίνονται «κόντρες» από ανεγκέφαλους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.