Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... 16 ΝΕΚΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ... ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΒΑΡΚΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..!

Τους δεκαπέντε έφτασαν οι νεκροί από τη νέα ναυτική τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Λέσβου. Όταν έφτασαν στο σημείο άντρες του λιμε...

Ναυτική τραγωδία με 16 νεκρούς ανοιχτά της Λέσβου - Συνεχής ενημέρωση






Τους δεκαπέντε έφτασαν οι νεκροί από τη νέα ναυτική τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Λέσβου. Όταν έφτασαν στο σημείο άντρες του λιμενικού βρήκαν τις σορούς τους, να επιπλέουν στη θάλασσα και οι προσπάθειες που έγιναν να τους επαναφέρουν δεν απέδωσαν καρπούς.




Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Realfm 97,8, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, μία από το ελληνικό Λιμενικό και μία από το τουρκικό. Μέχρι στιγμής, στα ελληνικά χωρικά ύδατα έχουν εντοπιστεί 8 σοροί, ενώ στα τουρκικά ακόμα 7.
Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 16, καθώς εντοπίστηκε ακόμα μία σορός στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Ζωντανή βρέθηκε μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Διασώθηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Από το σοκ που υπέστη δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της. Θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων τις επόμενες ώρες.

Το ναυάγιο συνέβη στην βορειοανατολική ακτή της Λέσβου, ανάμεσα από την Ελλάδα και την Τουρκία, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για άγνωστο αριθμό αγνοούμενων. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.