Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ... ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 28 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του υποδιοικητή της Α Στρατιάς, Υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδακη. Η σύζυγος του Κατερίνα (Καιτη) είνα...






Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του υποδιοικητή της Α Στρατιάς, Υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδακη. Η σύζυγος του Κατερίνα (Καιτη) είναι σε κατάσταση σοκ και η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα άσχημη.



Ο Ιωάννης Τζανιδάκης ήταν πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα που τα τελευταία χρόνια έμεναν στους Αμπελόκηπους. Συντετριμμένοι οι δυο γιοί του δεν μπορούν πιστέψουν πως έχασαν το στήριγμα τους, τον άνθρωπο τους όπως λένε.

Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί με C130 στο Ρέθυμνο, τη γενέτειρα του, όπου πιθανότατα αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο Ιωάννης Τζανιδάκης καταγόταν από την Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1984 και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων (Ανθυπίλαρχος). Διετέλεσε Υπασπιστής του υφυπουργού Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη από το Σεπτέμβριο 2007 μέχρι τον Οκτώβριο 2009. Το Μάρτιο του 2017 τοποθετήθηκε ως Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς έχοντας το βαθμό του Υποστράτηγου.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.