Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΚΑ ΜΕ LEASING ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ) στον Βοτανικό, η τελετή παράδοσης ...

IMG_3731






Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ) στον Βοτανικό, η τελετή παράδοσης δεκαπέντε (15) οχημάτων αγροτικού τύπου και δύο (2) μικρών λεωφορείων (mini buses), από την εταιρεία <>.






Τα δεκαεπτά (17) συνολικά οχήματα εντάσσονται στην υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού με την διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), για χρονική διάρκεια πέντε (5) ετών με δικαίωμα εξαγοράς τους μετά το τέλος της μίσθωσης.

Της ανωτέρω δράσης προηγήθηκε η σύναψη αντίστοιχης σύμβασης μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και της εν λόγω εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2016.

Η εν λόγω μεθόδευση (leasing) ακολουθείται για πρώτη φορά από το Πολεμικό Ναυτικό και στοχεύει στην περιστολή λειτουργικών εξόδων πρόσκτησης και συντήρησης οχημάτων.

Σχόλιο: Κάποιοι λένε οτι τα αυτοκίνητα θα πάνε προς το Υπουργείο της Μετανάστευσης και όχι για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού …Για να ιδούμε τι θα δούμε!

http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.