Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ MAXHTIKA ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΤΕΜΑΧΙΟΥ 1»...!!!

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της τουρκικής NAVTEX, δια της οποία δεσμεύεται περιοχή του τεμαχίου «1» της κυπριακής ΑΟΖ, σε περιοχ...







Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της τουρκικής NAVTEX, δια της οποία δεσμεύεται περιοχή του τεμαχίου «1» της κυπριακής ΑΟΖ, σε περιοχή που βρίσκεται στα διεθνή ύδατα Ν.Δ. της Πάφου, ωσάν από "μηχανής θεός" οι Ισραηλινοί επανεμφανίζονται στο FIR Λευκωσίας, ενώ θα ασκηθούν και χερσαίες τους δυνάμεις στις ελεύθερες περιοχές




Για ακόμα μια φορά και σε κρίσιμη συγκυρία, καθώς οι τουρκικές προκλήσεις κορυφώνονται, δυνάμεις των IDF (Israeli Defence Forces) θα μεταβούν στην Κύπρο για σκοπούς άσκησης.

Από σήμερα 20 Μαρτίου και μέχρι την 22α Μαρτίου 2017 θα διεξάγεται η προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ–ΓΕΔΕΩΝ 1/2017» από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, μέσα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Σύμφωνα και με ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης, η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα τουχερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή συμμετέχειπροσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.