Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΙΡΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ...

Το κορίτσι, λέω για την πρώην βουλευτίνα του δεξιού υποτίθεται κόμματος των Ανέλ, αλλά και του αριστερού υποτίθεται Σύριζα, είδε και...






Το κορίτσι, λέω για την πρώην βουλευτίνα του δεξιού υποτίθεται κόμματος των Ανέλ, αλλά και του αριστερού υποτίθεται Σύριζα, είδε και απόειδε ότι το πράμα στην Ελλάδα δεν προχωράει, και το αποφάσισε. Να γίνει αρχηγός κόμματος.




Δεν κατάλαβα, σου λέει η μεγαλοκοπέλλα. Καλύτερος είναι ο Λαφαζάνης που έφτιαξε την Λαϊκή Ενότητα και η πρώην κολλητή της Ζωή Κωνσταντοπούλου που παίζει με της Πλεύση Ελευθερίας; Όχι, βέβαια. Γι’ αυτό η κυρία Ραχήλ ίδρυσε ένα ακόμα Ι.Χ. κόμμα, το λέει «Μέτωπο Νίκης».

Όσο ένωσε τον λαό η Λαϊκή Ενότητα, της οποίας ήταν υποψήφια βουλευτίνα η Ραχήλ. Όσο θα μας ελευθερώσει η Πλεύση της Κυρίας Ζωής. Ε, άλλο τόσο θα νικήσουμε με το Μέτωπο της κυρίας Ραχήλ.

Προσωπικά από το πρόσωπο της νέας κομματάρχισσας Μακρή μ’ αρέσουν περισσότερο τα ξανθά μαλλιά της, ούτε το μέτωπό της, ούτε τα μάτια της και η μύτη της.

Να σημειώσω ότι στην ιστορική απόφαση να φτιάξει κόμμα και η Ραχήλ, συνέβαλε μέντιουμ gay αλλά πολύ δυνατός στις ενοράσεις και προβλέψεις, που διάβασε τα άστρα. «Μεγάλη τύχη σε περιμένει...» της είπε.

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.