Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ GAY BAR... ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΚΚΛΉΣΙΑ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...!!!

Στο Brielen, ένα μικρό βελγικό χωριό μόλις 700 κατοίκων, ήταν συνηθισμένο μετά την κυριακάτικη λειτουργία να πίνουν όλοι μια μπύρα ...

perierga.gr - Εκκλησία μετατρέπεται σε μπαρ μετά την κυριακάτικη λειτουργία!






Στο Brielen, ένα μικρό βελγικό χωριό μόλις 700 κατοίκων, ήταν συνηθισμένο μετά την κυριακάτικη λειτουργία να πίνουν όλοι μια μπύρα και να συζητάνε διάφορα θέματα.




Ωστόσο, όταν και το τελευταίο μπαρ στο χωριό έκλεισε όλοι στενοχωρήθηκαν και προβληματίστηκαν μέχρι που ο ιερέας της εκκλησίας έδωσε τη λύση: Κάθε Κυριακή μετά τη λειτουργία η εκκλησία μετατρέπεται σε μπαρ και προσφέρει την αγαπημένη μπύρα σε όλους.

Μερικοί λένε ότι το αλκοόλ είναι το ποτό του διαβόλου, αλλά η προτεσταντική εκκλησία στο Brielen την χρησιμοποιεί για να είναι οι ενορίτες ευτυχισμένοι και να έρθουν περισσότεροι άνθρωποι πιο κοντά στον Θεό. Όταν το μπαρ έκλεισε οι πιο πολλοί πήγαιναν σε γειτονικά χωριά και έχαναν τις παρέες τους, έτσι ο ιερέας θέλησε να τους κρατήσει όλους στο χωριό, κάνοντας κάτι καλό για το ποίμνιό του.

Αφού ζήτησε την άδεια των τοπικών αρχών, ανακοίνωσε ότι κάθε Κυριακή, μετά τη λειτουργία, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν την εκκλησία ως μπαρ και να πίνουν όση μπύρα θέλουν. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν παρακολουθήσει τη λειτουργία για να έχουν την “άδεια” στη συνέχεια να πιουν την μπύρα τους στον ίδιο χώρο. http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.