Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΡΕ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΠΗΣΗ ΑΥΤΑ ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΘΕΛΟΥΝ... ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!

Για μία ακόμη φορά, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ανήλικοι τσιγγάνοι επιτίθενται σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Εγλυκάδας με σ...






Για μία ακόμη φορά, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ανήλικοι τσιγγάνοι επιτίθενται σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Εγλυκάδας με σκοπό να κλέψουν.





Αυτή τη φορά τα παιδιά ήταν μεγαλύτερα. Μπήκαν μέσα στο κατάστημα και άρχισαν να κλέβουν. Εκείνη την στιγμή έλειπε ο ιδιοκτήτης και εκεί ήταν η σύζυγός του. Η γυναίκα κυνήγησε τα δύο παιδιά, έπιασε το ένα από τη μπλούζα, όμως κατάφερε να της ξεφύγει ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο έδαφος και χτύπησε.

Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος είναι ενδεικτικό του τι συνέβη. Ο σύζυγός της ειδοποίησε την αστυνομία, έγινε καταγραφή του περιστατικού, όμως η αστυνομία δεν πήγε στον καταυλισμό τσιγγάνων για να προχωρήσει σε συλλήψεις σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Ισως αύριο με το φως της ημέρας, κάνει έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.