Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ: ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΑΦΓΑΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ!

Ήταν φίλος του και κατάφερε να του αφαιρέσει το ποσό των 450 ευρώ από το σπίτι του Τη φιλία του με έναν συνομήλικο συμπατριώτη του...






Ήταν φίλος του και κατάφερε να του αφαιρέσει το ποσό των 450 ευρώ από το σπίτι του

Τη φιλία του με έναν συνομήλικο συμπατριώτη του που τον δεχόταν στο σπίτι του σε χωριό του δήμου Φαιστού εκμεταλλεύτηκε ένας 22χρονος μετανάστης από το Αφγανιστάν, για να αρπάξει τις οικονομίες του ύψους 450 ευρώ!

Το θύμα ανακάλυψε την κλοπή που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και κατήγγειλε τον φίλο του στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών, άνδρες του οποίου εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα τον 22χρονο δράστη και βρήκαν στην κατοχή του ένα μέρος από τα κλεμμένα χρήματα. Ο νεαρός Αφγανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.




Σε μια μονοκατοικία στην περιοχή Καλαμίτσι της Πρέβεζας είχαν τρυπώσει άγνωστοι στις 9 Φεβρουαρίου και είχαν αρπάξει τα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματά τους δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 22 και 18 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.