Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ... Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!

Για «επανάσταση της 18ης Μαρτίου» έκανε λόγο ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αφήνοντας υπονοούμενα ότι σύντομα θα υπάρξει νέα δοκιμή εκτόξευσης πυραύ...






Για «επανάσταση της 18ης Μαρτίου» έκανε λόγο ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αφήνοντας υπονοούμενα ότι σύντομα θα υπάρξει νέα δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων




Ακάθεκτη προς την υλοποίηση του πυραυλικού της προγράμματος συνεχίζει η ηγεσία της Βόρειας Κορέας, παρά τις αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και τις κυρώσεις από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η Πιονγκγιάνγκ έχει ξεκινήσει την κατασκευή νέας μηχανής για την εκτόξευση πυραύλων, προωθώντας, όπως υποστηρίζει, το διαστημικό της πρόγραμμα.

Το Σάββατο, παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμή του νέου κινητήρα, ο οποίος προσδίδει αυξημένη δύναμη στις μηχανές και μεγαλύτερη ασφάλεια στο χειρισμό του πυραύλου, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε πως πρόκειται για «ένα μεγάλο γεγονός, ιστορική σημασίας» για τη Βόρεια Κορέα, αποτυπώνοντας τη σημασία που δίνει στο «διαστημικό πρόγραμμα», το οποίο οι δυτικές δυνάμεις μεταφράζουν ως «πυρηνική απειλή».


«Πολύ σύντομα όλη η ανθρωπότητα θα δει πόσο μεγάλη σημασία και μεγάλη νίκη πετύχαμε σήμερα», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί για μία νέα δοκιμή πυραύλου το αμέσως επόμενο διάστημα, με άγνωστο προς το παρόν στόχο. Μάλιστα, χαρακτήρισε τα τεστ ως την «επανάσταση της 18ης Μαρτίου».


.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.