Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου το σπίτι ενός ζευγαριού νεαρών Ελλήνων στο Αιτωλικό, καθώς είχαν πληροφ...

Στα μπάζα έξω από το σπίτι έκρυβαν βάζο γεμάτο ηρωίνη





Φύλλο και φτερό έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου το σπίτι ενός ζευγαριού νεαρών Ελλήνων στο Αιτωλικό, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή. Όμως, οι ύποπτοι φύλαγαν το παράνομο εμπόρευμά τους στα... μπάζα έξω από την κατοικία τους.




Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα με τη βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε., βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού 1.280 ευρώ, τρία κινητά, τρία πακέτα σύνδεσης καρτοκινητού και ένα ναρκωτικό χάπι. Όταν, όμως, έψαξαν στον εξωτερικό χώρο, ανακάλυψαν κάτω από μπάζα και πέτρες τρία βάζα, δυο από τα οποία ήταν άδεια ενώ το τρίτο περιείχε τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 208 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου»!

Τα ναρκωτικά και όλα τα υπόλοιπα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος του 32χρονου άνδρα και της 31χρονης γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.