Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ... ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ Ο,ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

Άγνωστοι είχαν σπάσει το λουκέτο της εξωτερικής σιδερένιας πόρτας, είχαν παραβιάσει την πόρτα των αποδυτηρίων με λοστό και άρπαξαν ό,τι...






Άγνωστοι είχαν σπάσει το λουκέτο της εξωτερικής σιδερένιας πόρτας, είχαν παραβιάσει την πόρτα των αποδυτηρίων με λοστό και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους

Αντιμέτωποι με σκηνικό λεηλασίας βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες της ομάδας Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ. που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όταν μπήκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου των Μουρνιών στα Χανιά.





Άγνωστοι είχαν σπάσει το λουκέτο της εξωτερικής σιδερένιας πόρτας, είχαν παραβιάσει την πόρτα των αποδυτηρίων με λοστό και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, προκαλώντας ζημιές και πετώντας ρούχα και άλλα είδη στο δάπεδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος που ιδρύθηκε το 2009 από μία παρέα εργαζομένων στα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης, οι δράστες άρπαξαν μία τηλεόραση, ένα στεγνωτήριο και πρωτεΐνες που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές.

Στην Πάτρα, στόχος διαρρηκτών έγινε το κτίριο όπου στεγάζεται ένα Γυμνάσιο. Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο ενός γραφείου, μπήκαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους πριν διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους τα… κλειδιά από τις πόρτες των αιθουσών διδασκαλίας! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.