Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ...!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ... Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!

Σε άλλη μια επίθεση κατά της Ευρώπης προχώρησε την Τρίτη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζοντας τη Γηραιά Ήπ...

cumhurbaskani-3-750x350






Σε άλλη μια επίθεση κατά της Ευρώπης προχώρησε την Τρίτη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζοντας τη Γηραιά Ήπειρο ως «φασιστική και άκαρδη».




Παράλληλα απείλησε ότι η Τουρκία ίσως επανεξετάσει τις σχέσεις της με την Ευρώπη, για την οποία είπε ότι μοιάζει με αυτή της εποχής πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Τουρκία δεν θα απειληθεί πια από την ενταξιακή διαδικασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είπε ο Ερντογάν προσθέτοντας ότι από εδώ και πέρα δεν επιτρέψει σε Ευρωπαίους στο έδαφος της Τουρκίας να «κατασκοπεύουν» με διάφορες δικαιολογίες.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τούρκος πρόεδρος είχε κατηγορήσει ευρωπαϊκα κράτη όπως η Γερμανία και η Ολλανδία ότι εφαρμόζουν «ναζιστικές μεθόδους¬ προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του Βερολίνου όσο και της Χάγης και των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.