Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΣΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ... «ΕΠΕΣΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΌΝΔΙΝΟΥ»...

Επειδή οι Αγγλοσάξονες δεν αφήνουν τίποτα για την τελευταία στιγμή, όπως εμείς οι Έλληνες, έχουν εδώ και πολλά χρόνια οργανώσει τα π...

london





Επειδή οι Αγγλοσάξονες δεν αφήνουν τίποτα για την τελευταία στιγμή, όπως εμείς οι Έλληνες, έχουν εδώ και πολλά χρόνια οργανώσει τα πάντα για τότε που θα πεθάνει η Βασίλισσα της Αγγλίας…




Η Daily Mail αποκαλύπτει την κωδική ονομασία της πρώτης ενημέρωσης στον Πρωθυπουργό, στις 16 χώρες που εξακολουθεί η Βασίλισσα να είναι αρχηγός του κράτους, αλλά και στις 36 χώρες της Κοινοπολιτείας. ο κωδικός είναι «London bridge is down» – «Έπεσε η γέφυρα του Λονδίνου».

Υπενθυμίζεται ότι η αντίστοιχη φράση – αναγγελίας θανάτου για τον βασιλιά Γεώργιο 5ο, ήταν το «Hyde Park Corner».

Συγκεκριμένα μόλις ενημερωθεί ο/η πρωθυπουργός, τότε το Κέντρο Παγκόσμιας Ανταπόκρισης του Υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία στο Λονδίνο, θα ενημερώσει αμέσως τις 15 κυβερνήσεις εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η βασίλισσα είναι επίσης αρχηγός κράτους. Μετά από αυτό, η είδηση θα περάσει στις άλλες 36 χώρες της Κοινοπολιτείας στις οποίες η βασίλισσα κατέχει συμβολική θέση εδώ και πολλές δεκαετίες.

Εφημερίδες και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη έτοιμα τα θέματά τους για τον θάνατό της και οι νεκρολογίες έτοιμες να δημοσιευτούν αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Συναγερμός θα σημάνει στο BBC, όπου θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή οι πρόβες για το θάνατο της βασίλισσας. Το Sky News και το ITN που φέρεται να κάνουν χρόνια τώρα πρόβες για το θάνατο της βασίλισσας αντικαθιστώντας το όνομα του μονάρχη με το «κυρία Ρόμπινσον», θα επικοινωνήσουν με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα, ενώ έχουν ήδη υπογράψει συμβάσεις για να μιλήσει αποκλειστικά σε αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.