Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΗ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ: ΕΔΕΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!

Για ακόμα μία φορά οι ληστές των χρηματοκιβωτίων κατάφεραν να διαφύγουν. Άγρια επίθεση σε φύλακα... Έφοδο στη Βοιωτία έκαναν πάλι ο...






Για ακόμα μία φορά οι ληστές των χρηματοκιβωτίων κατάφεραν να διαφύγουν. Άγρια επίθεση σε φύλακα...
Έφοδο στη Βοιωτία έκαναν πάλι οι ληστές «ληστές των χρηματοκιβωτίων» τα ξημερώματα. Αυτή τη φορά ο στόχος ήταν μια εταιρεία Logistics στην Οινόη, αλλά επειδή δεν βρήκαν τίποτα στο χρηματοκιβωτιο, χτύπησαν και το Τελωνείο που συστεγάζεται στο ίδιο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 03:00 τα ξημερώματα τέσσερις τουλάχιστον κουκουλοφόροι αιφνιδίασαν τον φύλακα της εταιρείας Logistics, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν.




Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω τα γραφεία της εταιρείας και αφού δεν βρήκαν τίποτα «μπούκαραν» και στο Τελωνείο, απ΄ όπου ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο πήραν μαζί τους. Δεν ήταν όμως η βραδιά τους, αφού το χρηματοκιβωτιο του Τελωνείου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μέσα το πολύ έως 500 ευρώ. Οι ληστές διέφυγαν με το αυτοκίνητο του φύλακα και σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή τη φορά δεν κρατούσαν πιστόλια, αλλά γκλόμπ.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.