Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...!!! ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΠΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο Λάρνακας από τις επτά το βράδυ μετά τον εντοπισμό αντικειμένου το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο - Αμέσως...








Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο Λάρνακας από τις επτά το βράδυ μετά τον εντοπισμό αντικειμένου το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο
- Αμέσως άρχισ ε η απομάκρυνση από τα κτίρια του αερολιμένα τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού
- Ο χώρος όπου βρίσκεται το ύποπτο αντικείμενο έχει αποκλειστεί εν αναμονή της άφιξης των πυροτεχνουργών
Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο Λάρνακας από τις επτά το βράδυ μετά τον εντοπισμό στον χώρο ζύγισης των αποσκευών ενός αντικειμένου το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.





Με απόφαση των αρχών Ασφαλείας άρχισε αμέσως η απομάκρυνση από τα κτίρια του αερολιμένα τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.

Ο χώρος όπου βρίσκεται το ύποπτο αντικείμενο έχει αποκλειστεί εν αναμονή της άφιξης των πυροτεχνουργών της Αστυνομίας οι οποίοι θα προσπαθήσουν αρχικά να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό η όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων, κοντά σε χώρο για πτήση του Ισραήλ, και πρόκειτα για πακέτο, περιτυλιγμένο με κολλητική ταινία.

Αυτή την ώρα, οι πυροτεχνουργοί εξετάζουν το αντικείμενο, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης τόνισε πως έχει τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο δράσης που υπάρχει και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Την ίδια ώρα, έχουν τεθεί σε εφαρμογή προληπτικά μέτρα και στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος βρίσκεται έξω από το αεροδρόμιο και περιμένει ψύχραιμος να δει τι θα συμβεί.

http://www.newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.