Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ» ΕΙΠΕ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...

ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟ...

Τουρκάλα Υπουργός: «Ήμουν έτοιμη να πεθάνω στην Ολλανδία για την πατρίδα»






ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...;;;

Η Τουρκάλα υπουργός Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, που απελάθηκε κακήν κακώς από την Ολλανδία τα ξημερώματα της Κυριακής, δήλωσε με ερμηνεία που θύμιζε τουρκικό σίριαλ ότι ήταν αποφασισμένη να μη φύγει από την Ολλανδία ζωντανή, ήταν έτοιμη δηλαδή ακόμα και να πεθάνει εκεί, εάν δεν της έλεγε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιστρέψει στην Τουρκία.




Η Καγιά έκανε αυτές τις δηλώσεις τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, στη οποία βρέθηκε για να μιλήσει σε μέλη της τουρκικής διασποράς.

«Εάν ο σεβαστός μας Πρόεδρος δεν μου τηλεφωνούσε από την Άγκυρα και να μου πει, μπορείς να γυρίσεις τώρα, δεν θα έφευγα και θα πέθαινα εκεί. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Ορισμένες φορές το κράτος, το έθνος, έρχεται πρώτο από όλα», είπε η 36χρονη ισλαμίστρια υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής.

Η Καγιά εξήγησε και πώς θα πέθαινε στους δρόμους του Ρότερνταμ. Προφανώς από… ορθοστασία.

Όπως είπε, οι Ολλανδοί αστυνομικοί την είχαν και περίμενε επτά ώρες δίπλα στο αυτοκίνητό της, κοντά στο τουρκικό Προξενείο στο Ρότερνταμ, όπου η Τουρκάλα υπουργός ζητούσε επίμονα να εισέλθει και δεν της επέτρεπαν.

Το Σάββατο το πρωί η ολλανδική κυβέρνηση δεν επέτρεψε στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μιλήσει σε προγραμματισμένη ερντονική συγκέντρωση στο Ρότερνταμ και του απαγόρευσε και την είσοδο στη χώρα.

Η Καγιά βρισκόταν στη Γερμανία και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη διέταξε να μεταβεί οδικώς στην Ολλανδία και να απαιτήσει να εισέλθει στο τουρκικό Προξενείο στο Ρότερνταμ, ενώ σε κοντινή απόσταση διαδήλωναν ισλαμιστές οπαδοί του.

Προφανώς το σχέδιο των ισλαμιστών της Άγκυρας ήταν η Καγιά να εισέλθει στο τουρκικό Προξενείο και στη συνέχεια να το «παίξει» ελεύθερη πολιορκημένη στην ολλανδική πόλη.

Η ολλανδική Αστυνομία δεν της επέτρεψε να πλησιάσει στο προξενείο της χώρας της και μετά από κάποιες ώρες την απέλασε στα σύνορα της Γερμανίας, από όπου και εισήλθε.

Όλο αυτό το πανηγύρι η 36χρονη ισλαμίστρια Τουρκάλα υπουργός το είδε ως κάτι για το οποίο θα μπορούσε να πεθάνει.

Δεν ξέρουμε εάν είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο του τουρκικού λαού που καταπίνει αμάσητες τέτοιες ανοησίες, εάν είναι το επίπεδο των ισλαμιστών πολιτικών τόσο «απλοϊκό», εάν παίζουν θέατρο για να κοροϊδεύουν τα πλήθη, ή εάν όντως έχουμε να κάνουμε με σαλταρισμένους φανατικούς που παριστάνουν τη διακυβέρνηση της Τουρκίας.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.