Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΔΕΝΒ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μέσα σε λίγη ώρα τρύπωσαν σε δυο εκκλησίες σε διαφορετικές περιοχές της Ηλείας, άγνωστοι ιερόσυλοι που έκλεψαν μερικά ψιλά και το... ...

Ηλεία: Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε δύο εκκλησίες και σχολείο




Μέσα σε λίγη ώρα τρύπωσαν σε δυο εκκλησίες σε διαφορετικές περιοχές της Ηλείας, άγνωστοι ιερόσυλοι που έκλεψαν μερικά ψιλά και το... λάδι που προοριζόταν για τα καντήλια! Την ίδια ώρα, σε άλλη περιοχή, γινόταν στόχος διάρρηξης ένα ακόμη σχολικό κτίριο.




Οι υπεύθυνοι των δυο εκκλησιών στις περιοχές Αγία Μαύρα και Κόροιβο διαπίστωσαν ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας είχαν εισβάλει διαρρήκτες και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Γαστούνης, στους οποίους κατέθεσαν ότι από τον πρώτο ναό οι δράστες είχαν κλέψει όλα κι όλα 60 ευρώ, ενώ από τον δεύτερο η λεία τους ήταν 50 λίτρα ελαιόλαδο! Οι αστυνομικοί ερευνούν τις δυο υποθέσεις και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Το ίδιο έκαναν και οι αστυνομικοί του τμήματος Λεχαινών που ερευνούν την διάρρηξη που έγινε το βράδυ της Κυριακής σε ένα σχολείο της περιοχής. Οι δράστες παραβίασαν το γραφείο του διευθυντή, αναστάτωσαν τον χώρο, πέταξαν στο έδαφος όλα όσα βρήκαν σε ντουλάπια και συρτάρια, αλλά δεν βρήκαν χρήματα ή κάτι αξίας και εξαφανίστηκαν με άδεια χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.