Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΦΑΣΙΣΤΑ» ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ! ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε ανάμεσα σε μια 33χρονη αμερικανίδα ινδικής καταγωγής και τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ...







Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε ανάμεσα σε μια 33χρονη αμερικανίδα ινδικής καταγωγής και τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ μέσα σε ένα μαγαζί της Apple.

Όλα έγιναν στην Ουάσινγκτον η Σρι Τσόαν, μόλις είδε τον Σπάισερ σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο και τον ρώτησε: «Πώς είναι να δουλεύει κανείς για έναν φασίστα;» φυσικά αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, ο Σπάισερ της απάντησε: «Είναι τόσο εξαιρετική αυτή η χώρα που σας επιτρέπει να είστε εδώ».




Η 33χρονη γυναίκα επέμενε με τον Σπάισερ να χαμογελάει αμήχανα. Τον ρώτησε ξανά: «Βοηθήσατε κι εσείς στο θέμα με τη Ρωσία; Είστε κι εσείς εγκληματίας; Έχετε διαπράξει κι εσείς προδοσία, επίσης, όπως ο πρόεδρος; Τι μπορείτε να μου πείτε για τη Ρωσία, κύριε υπουργέ;»

Ο Σπάισερ πλέον προσπαθούσε να ξεφύγει και είπε σχεδόν τρέχοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ», ενώ η ινδικής καταγωγής αμερικανίδα του φώναζε: «Το ξέρετε ότι δουλεύετε για έναν φασίστα, έτσι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.