Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΑ «ΧΟΜΠΙ» ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του μακελάρη του Λονδίνου, Khalid Masood, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σκόρπισε τον ...

Επίθεση Λονδίνο: Ναρκωτικά και πάρτι με ιερόδουλες τα «χόμπι» του μακελάρη






Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του μακελάρη του Λονδίνου, Khalid Masood, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σκόρπισε τον θάνατο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος αποκαλύπτουν πως ο δράστης απολάμβανε αμέτρητες ώρες σεξουαλικών περιπτύξεων με ιερόδουλες ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και LSD.




Μάλιστα, όσοι τον γνώριζαν, αναφέρουν πως δεν ήταν «σωστός Μουσουλμάνος». Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η προηγούμενη σπιτονοικοκυρά του Cassie Havard, τον έδιωξε από το σπίτι, γιατί ξόδευε χιλιάδες λίρες σε ιερόδουλες.

«Δεν ήταν σωστός Μουσουλμάνος. Πήγαινε με ιερόδουλες, κάπνιζε κρακ και μαχαίρωνε ανθρώπους στο πρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, οι Αρχές ανακάλυψαν πως έπαιρνε μια σειρά από επιδόματα από το βρετανικό Δημόσιο.

Την ίδια στιγμή, η βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανακοίνωσε χθες ότι εξακολουθεί να εκτιμά ότι ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης που διαπράχθηκε έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο την προηγούμενη εβδομάδα έδρασε μόνος του, αναγνωρίζοντας ότι ενδεχομένως να μην κατανοήσουν ποτέ το κίνητρο του.

Κάλεσαν τους όποιους φίλους και οικείους του Masood να παρουσιαστούν στις Αρχές για να τις βοηθήσουν να καταγράψουν τις κινήσεις του πριν την επίθεση και να καταθέσουν τις οποιαδήποτε πιθανές αιτίες που μπορεί να τον οδήγησαν στην ενέργειά του.

«Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην κατανοήσουμε ποτέ γιατί το έκανε αυτό. Η εξήγηση αυτή μπορεί να πέθανε μαζί του», πρόσθεσε. «Εντούτοις, είμαστε αποφασισμένοι να διαπιστώσουμε αν ο Μασούντ ήταν ένας μοναχικός λύκος που εμπνεύστηκε από προπαγάνδα τρομοκρατών, είτε αν άλλοι τον ενθάρρυναν, τον υποστήριξαν, ή του έδωσαν εντολές», υπογράμμισε αξιωματικός της αστυνομίας. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.