Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΡΑΦΙΚ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ...!!! ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΑΚΑ...!!! ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ...

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τω...







Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών δραστών της ανθρωποκτονίας του 46χρονου Αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13 Φεβρουαρίου εντός της οικίας του στον Γέρακα.




Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους ALI NESHAN του MUHAMMAD MAJEED, γεννηθέντα την 13-4-1989 στο Πακιστάν και RAFIQUE ή NASER (ον.) AZEEM του MUHAMMAD RAFIQUE, γεννηθέντα το 1984 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.Αυτοί είναι οι δράστες της δολοφονίας:

-------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.