Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Ευρώπη σύντομα θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης «ιερού πολέμου», δήλωσε σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των Ευρωπαίων ο υπουργός Εξωτερ...

Ο Τσαβούσογλου απειλεί: Ετοιμαστείτε για ιερό πόλεμο στην Ευρώπη






Η Ευρώπη σύντομα θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης «ιερού πολέμου», δήλωσε σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των Ευρωπαίων ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σήμερα 16 Μαρτίου στο πρώτο σχόλιο της Άγκυρας σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία, στην οποία επικράτησε το κόμμα των Φιλελευθέρων VVD του Πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, σύμφωνα με την τουρκική Χουριέτ.




Κατά τη διάρκεια της ίδιας ομιλίας ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου φανέρωσε τη διάθεση του να συνεχίσει τον διπλωματικό πόλεμο που έχει ανοίξει με την Ολλανδία δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του φιλελεύθερου κόμματος του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, νικητή στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, και του «φασίστα» Γκέερτ Βίλντερς.

«Κοιτάξτε, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των σοσιαλδημοκρατών και του φασίστα Βίλντερς, πρόκειται για την ίδια νοοτροπία», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Τσαβούσολγου.

«Πού πάτε; Πού οδηγείτε την Ευρώπη; Έχετε αρχίσει να αποσυνθέτετε την Ευρώπη και να την οδηγείτε στον γκρεμό», πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους ηγέτες. «Σύντομα θα ξεσπάσουν θρησκευτικοί πόλεμοι στην Ευρώπη», τόνισε.
Σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα, το κόμμα VVD του Ρούτε κερδίζει 32 έδρες στο κοινοβούλιο, σε σύνολο 150, έναντι 19 του ακροδεξιού PVV του Βίλντερς.

Οι βουλευτικές εκλογές αυτές διεξήχθησαν καθώς συνεχίζεται η σοβαρή διπλωματική κρίση μεταξύ της Άγκυρας και της Χάγης, μετά την απόφαση των ολλανδικών αρχών να απαγορεύσουν την έλευση στη χώρα δύο Τούρκων υπουργών οι οποίοι θα συμμετείχαν σε εκδηλώσεις υπέρ του «ναι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.