Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ» Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν ο κολλητός φίλος του Γιώργου Βακάκη και συνεπιβάτης στην μοιραία Πόρσε, που το μεσημέρι της Κυριακής (26...







Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν ο κολλητός φίλος του Γιώργου Βακάκη και συνεπιβάτης στην μοιραία Πόρσε, που το μεσημέρι της Κυριακής (26.02.2017), "σκόρπισε" τον θάνατο στο 83ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Λαμίας. Αύριο (02.03.2017) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και η οικογένεια του ζήτησε να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά.




Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα ανέφερε: «Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας στο βαρύτατο πένθος μας και παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να μην καλύψετε δημοσιογραφικά την εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας γιου Ανδρέα Γεωργακόπουλου».

Σήμερα (01.03.2017) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 33χρονη Αποστολία και τον 3χρονο γιο της Παύλο, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Ιερό ναό Αγίας Σκέπης, παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου, ομάδας ιερέων, αλλά και πλήθους κόσμου που ταξίδεψε από την Αθήνα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα για να αφήσει ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσει τη νεαρή μητέρα και το παιδί της, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, μαζί με άλλους δύο νέους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.