Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ...!!! ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ..!!!

Η διπλωματική κρίση με την Ολλανδία βρέθηκε στην επικαιρότητα του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντινούπολης. Μετά από τις καταγγελτικές...

130320171923328897463_2





Η διπλωματική κρίση με την Ολλανδία βρέθηκε στην επικαιρότητα του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντινούπολης. Μετά από τις καταγγελτικές για την Ολλανδία ανακοινώσεις των συνδυασμών του ΑΚΡ και του CHP, πήρε τον λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χουσεΐν Αβνί Σιπαχί ο οποίος δήλωσε πως ως αντίδραση θα σφάξει την ολλανδική αγελάδα που έχει.




Ο Σιπαχί είπε πως ως αντίδραση θα σφάξει μια από τις αγελάδες ολλανδικής ράτσας που έχει στο κτήμα του στο Εμιρλί. Ο Σιπαχί είπε: Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως υπουργοί μας απελάθηκαν αν και δεν συνιστούσαν καμία απειλή. Στο Εμιρλί έχω ένα κτήμα. Έχω ολλανδικές αγελάδες. Και μάλιστα δίναν πολύ ωραίο γάλα, αλλά από τώρα και μετά ας δώσουν σε όποιον άλλον να είναι. Ο Αλλάχ να τους κάνει όπως εκείνος γνωρίζει¨. Τότε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αχμέτ Σελαμέτ του είπε ¨Σφάξτην και φώναξε μας τότε. Μάλιστα φίλοι, ο κ. Χουσεΐν θα την σφάξει και εμείς θα την φάμε.¨. Ο Σιπαχί του απάντησε ¨Εγώ θα σφάξω την αγελάδα. Εντός της άνοιξης θα σας καλέσω¨.

http://www.dha.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.